Servicii – PC

Servicii – PC

Servicii – PC

Niciun comentariu la Servicii – PC

● Diagnosticare sistem
Pentru a afla cauza problemei dumneavoastră trebuie să testăm toate componentele calculatorului. Avem experiență și unelte pentru o diagnosticare cât mai amănunțită. O diagnosticare completă poate dura chiar și ore întregi. Răbdarea și perseverența sunt esențiale.
De multe ori clientul sesizează o problemă pe care o prezintă, dar noi descoperim altele noi. Prevenind problemele, câștigați timp și bani, și nu vă lasă calculatorul când aveți mai multă nevoie de acesta.

 

● Curățare de praf
Credeți că praful e prietenul calculatorului? Dimpotrivă. Vi s-a întâmplat la un moment dat să nu se mai deschidă calculatorului? Una din multele cauze o reprezintă cantitatea prea mare de praf din interior. Eliminăm praful și facem calculatorul dumneavoastră „bec”.

 

● Optimizare, devirusare sistem

Se mișcă lent calculatorul? Cel mai probabil aveți multe programe care rulează și ocupă multe resurse, ori chiar un virus. Avem soluții și pentru astfel de probleme. Desigur, poate fi vorba și de un sistem slab performant, caz în care vă stăm la dispoziție cu cele mai bune recomandări de upgrade.

● Reparații componente

Sursă cu probleme? Hard disk-ul, placa video ori chiar placa de bază? În destule situații, acestea se pot repara.

About the author:

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Localizare

Bd-ul Alexandru cel Bun nr. 64, bl. D4, Iași

Telefon: 0232.252.723

Email: smartcomputers_is@yahoo.com

Program de funcționare:
Luni - Vineri: 8am - 6pm
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

Back to Top