Reparații Televizoare

Reparații Televizoare

Reparații Televizoare

Niciun comentariu la Reparații Televizoare

Echipa noastra de specialisti se ocupa cu reparatii TV si cu alte reparatii electronice, avand o vasta experienta in acest domeniu. Oferim service multibrand pentru monitoare si televizoare post-garantie. Reparam in cel mai scurt timp orice model de monitor LCD/LED sau televizor clasic sau modern.

Interventiile se fac la nivel de componeta pentru minimizarea costului reparatiei. Numai cand reparatia modulului respectiv este foarte costisitoare se recurge la inlocuirea acestuia, evident cu acordul clientului.

In firma noastra se efectueaza atat reparatii TV cat si reparatii panel-uri LCD, bineinteles cele care permit reparare, astfel incat costul, reparatiei se reduce considerabil prin evitarea inlocuirii acestuia.

Recomandarea specialistilor nostri este ca de la primul simptom aparut la un TV/LCD/LED sa va adresati unui service deoarece folosindu-l pinava cadea de tot, este posibil sa apara defecte in lant, iar reparatia sa fie mult mai scumpa!.

Timpul uzual de reparatii TV, monitoare LCD si LED si TV-uri este de 2-3 zile. In unele cazuri exceptionale reparatia poate sa dureze mai mult de 3 zile.

In general avem un stoc permanent de piese de schimb pentru orice model de monitor LCD sau LED. In cazul in care piesa defecta nu este pe stoc, se aduce in maxim 2-3 zile, astfel incat timpul de reparatie sa fie cat mai scurt.

Toate reparatiile efectuate in centrul nostru de service sunt insotite de bon fiscal si de certificat de garantie 3 luni.

About the author:

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Localizare

Bd-ul Alexandru cel Bun nr. 64, bl. D4, Iași

Telefon: 0232.252.723

Email: smartcomputers_is@yahoo.com

Program de funcționare:
Luni - Vineri: 8am - 6pm
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

Back to Top