Reparații tablete

Reparații tablete

Reparații tablete

Niciun comentariu la Reparații tablete

Tabletele au inceput sa castige teren in fata laptop-urilor si bineinteles ca orice gadget mobil are parte de multe experiente nefaste care ii afecteaza functionarea(socuri fizice, baie de lichide, etc) ajungand in situatia in care este nevoie de service tablete.

Cel mai intalnit defect la tablete este spargerea sau defectarea display-ului sau a touchscreen-ului numit si digitizor, care este componenta cea mai importanta si bineinteles cea mai scumpa din tableta.
Noi realizam toata gama de reparatii pentru tablete incepand cu inlocuire touch screen sau display, inlocuire de mufe de alimentare, resoftare, reparatii placi de baza, etc. astfel daca esti in cautare de service tablete atunci iti stam la dispozitie.

 

SERVICII UZUALE PENTRU TABLETE:

  • inlocuire display sau digitizor
  • inlocuire touch screen tablete
  • inlocuire de mufe de alimentare
  • reparatie butoane
  • resoftare
  • reparatii placi de baza
  • inlocuire port micro usb

Pentru modele uzuale pentru care avem componente pe stoc reparatia dureaza 24-48h iar pentru situatiile cand componentele nu sunt nici pe stoc la furnizori in tara si trebuie comandate din China atunci durata creste pana la 15-25 zile.
Pentru diagnosticare defect tableta nu exista taxa de diagnosticare sau diagnosticarea este gratuita in cazul in care tableta nu se poate repara sau costul depaseste bugetul dvs. Diagnosticarea si repararea tabletei se face doar la sediu, unde trebuie sa aduceti tableta sau sa o trimiteti prin curier.

About the author:

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Localizare

Bd-ul Alexandru cel Bun nr. 64, bl. D4, Iași

Telefon: 0232.252.723

Email: smartcomputers_is@yahoo.com

Program de funcționare:
Luni - Vineri: 8am - 6pm
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

Back to Top